Jangan ikut selagi tak ada niat nak ikut Rasulullah & para sahabat

Tuesday, May 4, 2010

Sijil "Kursus Perkahwinan"


Assalamu'alaikum warohmatullah wabarokatuh...

"Untuk mendapat sijil perkahwinan ini, saudara dan saudari cuma perlu mengikuti kursus perkahwinan selama 1 hari setengah...tetapi mestilah di pusat kursus perkahwinan yang sah, laku dan diiktiraf oleh Jabatan Agama"


hmmm..mcm tu la untuk isteri pertama aku ni..kena la ade pengesahan mcm tu jugak..kan3


lain macam je ni


rupa-rupa nya, inilah benda alah nya...

Alhamdulillah, Allah Ta'ala permudahkan urusan aku pagi tadi..sampai2 je trus dapat berurusan..kalau di Johor hari tu, mashaAllah..hidayat......

Semoga dipermudahkan juga urusan2 yang lain..mohon didoakan insanlemah ini untuk keluar 4 bulan insyaAllah Jun nanti

Jazakallah

p/s: beberapa maklumat terpaksa di censored atas faktor2 keselamatan

12 comments:

ku anis shazura on May 4, 2010 at 3:52 PM said...

nk pegi mne?luar mesia ke?

p/s:aku cm tau je part yg dicensored kn tuh..hehe..dan semoga berjaya dunia dan akhirat...^_^

insanlemah on May 4, 2010 at 5:47 PM said...

eh, xbace lagi ke n3 yg da di link dlm post ni..ade tertulis kt ruangan cadangan dlm gmbr tu..

p/s: kat dunia je Allah Ta'ala bagi censored..kat akhirat nanti segala rahsia, amalan baik, buruk, semua ditayang dgn jelas & nyata..hatta nak censored badan sendiri pn xmampu..huhu..yg last part tu, aminnn

ku anis shazura on May 4, 2010 at 7:28 PM said...

yg isteri tu ke?da bc,tp xclear..oo..nk g melaka eh??tp, awat bt passport?mcm jauh je..hehe..

p/s:tau xpe..huhu...

insanlemah on May 5, 2010 at 7:53 AM said...

nak btol2 faham kne tny dr la ye..

p/s: melaka tu mcm tempat transit je

Umma-ali on May 5, 2010 at 8:26 AM said...

Salam, nak dtg jor kat melaka la tu...ada kesempatan nak tgk pohon kurma ummi, singgahlah kampung tehel...
Azam nak keluar negara ke? IPB? Semoga Allah mudahkan urusan seterusnya...

insanlemah on May 5, 2010 at 8:37 AM said...

insyaAllah, ada rezeki boleh la menyinggah tgk pohon kurma tu..doa2 kn utk ana sekali ya ummi..aminnn..
dulu pernah keluar 40 hari di melaka..patut la mcm familiar je muka hubby ummi tu..

ku anis shazura on May 5, 2010 at 2:55 PM said...

oooo..ok..

Anak Pendang Sekeluarga on May 15, 2010 at 9:55 AM said...

tuan bila pergi IPB......sy pergi 18 jun 2010....

insanlemah on May 17, 2010 at 12:15 PM said...

fuad akmal...
belum tahu lagi tuan..lepas selesai semester pendek, insyaAllah tgh bulan 6 nnt

Anak Pendang Sekeluarga on May 19, 2010 at 8:06 AM said...

salam,laporan terbaru student UMT shahid di sabah ada di blog sy...

insanlemah on May 19, 2010 at 11:16 AM said...

jazakallah..

insanlemah on May 31, 2010 at 11:23 AM said...

fuad akmal..
nampak nye tuan berlepas dulu la ke ipb..anan br dpt tarikh present projek 21/6

insyaAllah jmp di sana